Kinderhuis

In het kinderhuis wonen 10 kinderen met hun moeder Parinita en een helper. Ze kunnen om verschillende redenen niet thuis wonen en krijgen bij Parinita een liefdevol thuis aangeboden.

In eerste instantie woonden de kinderen boven de Karuna school in Telkot, omdat daar ruimte genoeg voor hen was en de kinderen zelf ook naar de Karuna school gingen. De schoolgroeide echter groteren de kinderen van het kinderhuis werden te oud voor de Karuna School. Het werd tijd voor een nieuwe stap en zo werd er een nieuw kinderhuis voor hen gebouwd in Bhaktapur.

Inmiddels wonen de kinderen daar nu sinds het voorjaar van 2011. Wonen in Bhaktapur (een eeuwenoude en middelgrote stad in Nepal) geeft de kinderen de gelegenheid naar een goede school te gaan en ook het culturele leven optimaal te genieten. In Nepal worden veel festivals gevierd, en de kinderen beleven hier veel plezier aan.

Hieronder volgen een aantal foto’s van de kinderen en Parinita. Als het u leuk en zinvol lijkt betrokken te zijn bij de ontwikkeling van deze kinderen, neemt u dan eens contact met ons op voor de mogelijkheden. U kunt denken aan maandelijkse sponsoring, extra geld voor uitstapjes voor alle kinderen, kleding of het bekostigen van een hobby zodat talenten zich verder kunnen ontwikkelen.