Laatste nieuws

Corona treft ook Nepal

April 2021: Ook in Nepal geldt opnieuw een lockdown en torenhoge besmettingscijfers. Dat heeft grote gevolgen voor families, scholen en het openbare leven. Wij houden de berichten in de gaten en ondersteunen waar mogelijk. Lees hier meer voor de laatste informatie op de pagina van Nepal Development Academy.

Jaarverslag 2020 en formulier ANBI

 
1 mei 2021: Het jaarverslag van 2020 is bij het tabblad “financiën” in te zien. Dit jaar hoort daar ook een standaardformulier bij. Deze is ook te vinden onder het tabblad financiën. 

Herstelwerkzaamheden terrein gereed

juni – juli 2019. Door verschuivingen van de terrassen op en rond het schoolgebouw, is er versteviging aangebracht om te voorkomen dat de terrassen verder afbrokkelen. Werklieden zijn de afgelopen tijd druk bezig geweest om dit voor de hevige regenval in de zomer gereed te maken:

De wachtplek voor ouders die hun kinderen van school komen halen, is ook meteen aangepakt. Zo blijven zij ook droog als het regent. De school is na een aantal weken zomervakantie inmiddels weer open. In twee lokalen is de vloerbedekking vervangen (foto onder links). Dat was hard nodig en lag er inmiddels alweer 13 jaar in!